img
Bedrijfsnaam Kingspan Light + Air
Branche Bouw/installatie/vastgoed
Adres Korte Oijen 4
5433 NE Cuijk
noord-brabant, Nederland
E-mailadres KingspanLightAir@jobpromo.nl
Contactpersoon Marjolein Scheen
Website (URL) http://www.kingspanlightandair.nl

Bedrijfsomschrijving

Kingspan
Om de wereld leefbaar, veilig en gezond te houden voor de toekomstige generaties, moeten we van de wereld een betere plek maken. Voor Kingspan, wereldleider op het gebied van geavanceerde isolatie- en bouwschiloplossingen, betekent dit onconventionele keuzes maken, nieuwe ideeën delen en altijd net dat extra stapje zetten. Onze missie is een toekomst zonder schadelijke uitstoot waarin het welzijn van de mens en onze planeet centraal staat.
Betrokken en transparant zijn en innovatief denken zit verankerd in het DNA van Kingspan en haar ruim 19.000 werknemers wereldwijd. Net als duurzaamheid! ‘Planet passionate’ is hun wereldwijde tienjarenstrategie voor duurzaamheid, gericht op drie grote mondiale vraagstukken: klimaatveranderingen, circulariteit en de bescherming van natuurlijke grondstoffen.

Kingspan Light & Air
Met ruim 45 jaar ervaring op gebied van daglichtoplossingen, natuurlijke ventilatie, rookbeheersing en klimaatoplossingen zorgt Kingspan Light & Air, divisie van Kingspan, voor comfortabele en veilige woon- en werkomgevingen.
In Nederland zijn wij, Kingspan Light & Air, een organisatie met ongeveer 350 trotse medewerkers die werken van advies en ontwerp tot en met productie, realisatie en onderhoud van onze projecten. Dit doen wij met functies zoals engineer, monteur, assemblage medewerker, operator, projectleiding en marketing natuurlijk! Wij zijn specialist op functionele en duurzame oplossingen op maat op het gebied van glasdaken en -gevels, rook- en warmteafvoer, detectie, natuurlijke ventilatie en klimaattechniek.

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers