img
Bedrijfsnaam VLS Schoonmaak
Branche Zakelijke dienstverlening
Adres Middellijn 2
3335 KC Zwijndrecht
groningen, Nederland
E-mailadres VLSSchoonmaak@jobpromo.nl
Contactpersoon Chantal van Leeuwen-Romijn
Website (URL) http://www.vls.nl

Bedrijfsomschrijving

De VLS Groep, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaakdienstverlening. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in. Omdat VLS investeert in haar medewerkers en hun werkomgeving, is VLS een prettige organisatie om voor te werken.

Fulltime Schoonmaakmedewerkers Wijchen

                                                  VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Fulltime Schoonmaakmedewerkers Wijchen (regio Nijmegen)In de regio Nijmegen zoekt VLS enthousiaste fulltime schoonmaakmedewerkers voor zowel het zelfstandig als in teamverband uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden bij diverse opdrachtgevers.

Rayonleider Schoonmaak regio Nijmegen

VLS, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak, VLS Multiservice en VLS Allianties, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote schoonmaakdienstverlener. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in. Met VLS Schoonmaak bedienen wij meer dan 2000 opdrachtgevers in 5 clusters verdeeld over heel Nederland. In aanvulling op ons clusterteam voor de regio Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een Rayonleider (Fulltime)Taken en functieverantwoordelijkheden:Als ambulant leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de instructie, begeleiding, controle en de urenregistratie van het uitvoerend personeel die werkzaam zijn op de diverse objecten onder jouw...

Schoonmaakmedewerker - Zevenbergen

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? Zevenbergen - Hoeveel uur per week? 3,75 uur - Soort object? KantoorVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor het kantoor van een opdrachtgever aan de Gildenlaan in Zevenbergen. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer. We maken er alleen schoon op de woensdagen, 3,75 uur per dag. De werktijden is in onderling overleg af te spreken.

Schoonmaakmedewerker - Nieuwkuijk

                                  VLS is op zoek naar jou!Waar? Nieuwkuijk - Hoeveel uur per week? 15 uur - Soort object? BasisschoolVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een basisschool in Nieuwkuijk. Werk je graag in de middag tussen 15.00 en 18.00 uur op een inspirerende locatie dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken om ons team te versterken. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag.Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!Wij zoeken: Je bent zorgvuldigJe bent flexibelJe kan goed zelfstandig werkenWij bieden arbeidsvoorwaarden conform cao, waaronder: Een uurloon tussen € 11,83 en € 13,50 vanaf 20 jaar,...

Schoonmaakmedewerker - Gilze

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? Gilze - Hoeveel uur per week? 6 uur - Soort object? Sportaccomodaties VLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerker voor één sportaccomodaties in Gilze. Het object is alleen bereikbaar met eigen vervoer.De werkdagen en werktijden zijn in onderling overleg. Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Rotterdam 2e Maasvlakte

Waar? Rotterdam 2e Maasvlakte - Hoeveel uur per week? 31,25 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor 2 objecten op 2e Maasvlakte. Deze objecten kan je bereiken in onze bedrijfswagen. Je hebt dus wel een rijbewijs nodig als je in aanmerking wilt komen voor deze functie. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, de werktijden tussen 8.00 uur en 14.30 uur.

Schoonmaakmedewerkers - Delft

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? Delft - Hoeveel uur per week? 15 uur - Soort object? ZorglocatieVLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers ter aanvulling op ons team bij een grote zorglocatie in Delft. Deze inspirerende locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer. Wij zoeken kandidaten die de Nederlandse taal beheersen zowel mondeling als schriftelijk (of Engelssprekend) en in het bezit zijn van een VOG verklaring of bereid zijn om deze alsnog aan te vragen voor het werken op deze zorglocatie. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 10.00...

Schoonmaakmedewerker - Alphen aan den Rijn

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Alphen aan den Rijn - Hoeveel uur per week? 10 tot 20 uur - Soort object? Scholen VLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor een aantal scholen in Alphen aan den Rijn en Hazerswoude Rijndijk (1). De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, de werktijden tussen 15.00 en 20.00 uur in onderling overleg af te spreken. De objecten zijn met eigen vervoer goed te bereiken.Wil je graag ons team van schoonmakers op deze inspirerende locaties komen versterken aarzal dan niet en solliciteer.

Schoonmaakmedewerker - Rotterdam

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Rotterdam - Hoeveel uur per week? 12.50 - Soort object? Kantoor  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever aan de Slinge te Rotterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer.De werkdagen zijn op maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 10.30 uur.Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Haarlem

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Haarlem - Hoeveel uur per week? 5 uur - Soort object? Winkel VLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever aan de Grote Houtstraat te Haarlem. Het object is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.De werkdagen zijn op dinsdag, van 09.00 tot 11.00 uur en op donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers